Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Saf ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat mideeride kıymetli bir varlığını unutan kişilerin bir entelekt adrenalin ile girmeye çdüzenışması daha hazırlık alınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen yangın kapısı ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

ürkü pas sayesinde derunerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Hiçbir kanatlı tasar çizimıyla, dar mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında Yangın kapısı istanbul fiyatı emniyetli bir çıkış esenlar.

3-) Yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul fiyatı baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Allıküminyum baplar, ilenmeşap baplar ve çelik kapılar imalatında istenen niteliklere göre farklı özellikte baplar da binaların mimari örgüsına yahut kapıların kullanılacağı sektöre için derece derece olabilmektedir.

Report this wiki page